Bloomer, kukoistukseen!

Olen Jonna Kinnunen

johdon konsultti, ja verkostoni avulla olemme tukenasi, kun yrityksesi tavoittelee kasvua. Toimintamme perustuu näkyviin tekoihin ja mitattavaan tulokseen, joiden taustalla on huolellista perehtymistä näkymättömin rakenteisiin, alaan sekä yrityksen omaan visioon ja nykytilaan.

Uudistaminen. Kehittäminen. Erinomainen asiakaskokemus.

Oma taustani on rahoitusalan johtotehtävistä, jossa olen viimeisten 15 vuoden ajan uudistanut, kehittänyt ja rakentanut erinomaista asiakaskokemusta, oli kyseessä sitten digitalisaatio tai kustannustehokkuus sen muissa eri muodoissa. Ennen yksityiselle konsulttiuralle siirtymistä olin todistanut työurallani 3 fuusiota, 7 massiivista organisaatiomuutosta ja tehnyt yhteistyötä kymmenien konsulttien kanssa. 

Rahoitusalan ihmisenä talouslukujen tutkailu on missä tahansa muutosprojektissamme takuuvarmasti agendalla, ei huolta siitä. Vahvaa liiketaloustaustaani pidän kuitenkin vasta toissijaisena vahvuutenani. Arvoikkain pääomani on kyky auttaa yrityksiä saamaan hyötykäyttöön se tieto ja taito, mikä ihmisissä on jo valmiina. Siksi valmentava ote ja kysymykset ovat kaikkein tärkein työkaluni. Autan havaitsemaan sen, mikä on jo olemassa, mutta ei vielä näkyvillä.

Suurissa muutoshankkeissa ulkopuolisen avun käyttäminen on ehdoton edellytys. Tuorein silmin on mahdollista kysyä, kyseenalaistaa ja ennaltaehkäistä mahdollisia virheliikkeitä. Muutokseen liittyy työntekijän näkökulmasta aina kivulias sopeutumisvaihe vaikeine tunteineen, kun liikutaan surusta ja vihastakin hiljalleen kohti uutta innostusta. 

Rahoitusalan lisäksi toimialoista erityisen tuttuja minulle ovat palvelu-, vaatetus- ja hyvinvointialat

 Autamme yritystäsi muutoksen kaikissa vaiheissa oli kyse sitten pienistä tai suurista toimenpiteistä. Muutos on kasvun edellytys.  Niin kauan kuin päivittäinen toiminta on sarja toisteisia temppuja, saavutetaan korkeintaan sama tulos kuin ennenkin. 

Bloomer valjastaa olemassa olevan potentiaalinne hyötykäyttöön.

Kaavailetko yrityksesi kasvua?

Konsultoin yhtä suurella sydämellä pörssiyhtiöitä kuin pieniä kasvuyrityksiä.

Scroll to Top